
Kadıköy'de bir ev sahibi, evinden çıkmasını istediği ve bir süredir anlaşmazlık yaşadığı kiracısı ile konuşmaları için kardeşi ve arkadaşını kiracısının yaşadığı evine gönderdi. İki şahıs, önce kiracının evinin elektriklerini kesti sonra da apartman içinde darbetti. Şahısların kiracıyı darbetme anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Pazar akşamı saat 21.00 sıralarında yaşanan olayda ise Kumdakcı'nın evinin elektrik şalterleri Gökhan Y.'nin kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A. tarafından kesildi. Evinden çıkarak elektrikleri açmak için aşağı inen Kumdakcı, ev sahibinin kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A. ile karşılaştı.
İkram Y. ile Fırat A., ellerindeki sözleşmeyi göstererek Kumdakcı'nın evden çıkmasını istedi. Diyalog esnasında polisi arayacağını söyleyen Kumdakcı, iki şahsın saldırısına uğradı. Apartmanın içerisinde tekme ve yumruklarla darbedilen Kumdakcı çığlık atarak yardım istedi. Saldırgan şahıslar bir apartman sakininin evin kapısını açmasıyla kaçtı. Darbedilen kiracı Kumdakcı olay ile ilgili polise şikayette bulundu.
Kiracıyı darbetme anları kamerada
Darp anları apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Göker Kumdakcı'nın yanına giden iki kişi ile tartışmaya başladığı görülüyor. İkram Y.'nin sözleşmeyi çıkartarak kiracıya gösterdiği, Göker Kumdakcı 112'yi aramaya çalıştığı esnada tekme ve yumruklarla saldırıya uğradığı görülüyor.